Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#506 - Sárosi Zoltánné2018.07.12. 01:05

Kedves Timi! Tudna nekem tanácsot adni mit rontok el ha az egysrerű sima knyerem ami áll finom liszt, rétes lisz só, cukor élesztő víz. Megsütés után mivel egy nap alatt nekem nem fogy el, miért lesz 2 ill. 3 napra belül ragacsos? Köszönettel: Sárosi Zoltánné

#505 - Torma Timi2018.06.24. 12:53

#497

Kedves Kecsa!

Köszönöm, ha megküldöd (kenyersutode@gmail.com címre is mehet), ez fantasztikus segítség lenne, mivel már évek óta eredménytelenül próbálkozom a megszerzésével, s másoknak is tudnék segíteni.

Köszönöm szíves segítségedet.

Üdvözlettel:
Torma Timi

#504 - Torma Timi2018.06.24. 12:49

#499

Kedves Marcsi!

Ne ess kétségbe, hanem bátran kérdezz. ;-) A teljes kiőrlésű lisztekből és maglisztekből készült kenyerek szénhidrátcsökkent kenyereknek vehetőek, megfelelő mennyiséggel számolva az étkezéseid során fogyasztott egyéb ételekhez igazítva.

Üdvözlettel:
Torma Timi

#503 - Torma Timi2018.06.24. 12:45

#500

Kedves Klári!

A magok hozzáadásának lehetőségét a gép mindig hangjelzéssel jelzi. Ekkor lehet hozzáadagolni a magokat, egyéb darabos hozzávalókat. Ha esetleg mégsem lenne hangjelzés, akkor nagyon jó támpontot nyújt a tészta készültsége. Ha összeállt egybe a massza, olyannyira, hogy szinte tiszta is az üst, akkor bátran hozzáadhatóak a magok.

Sok sikert kívánok a további kenyérsütéshez!

Üdvözlettel:
Torma Timi

#502 - Torma Timi2018.06.24. 12:07

Kedves Julianna!

Szíves megkeresésére válaszolva sajnos nincs olyan kenyérsütőgép, mely lapát nélkül süti a kenyeret automatizáltan. Amit tudok ez ügyben javasolni az az, hogy a sütés program megkezdését megelőzően kiveszi a lapátokat a tésztából - ekkor célszerű a csak dagasztás programmal dolgozni -, s az üstbe a tésztát visszatéve kb. 30-45 perc kelesztési időt követően (erre azért van szükség, mivel kezével a lapátkivétel során "töri" a tésztát) elindítja a kizárólag sütés programot.

Bízom benne, hogy válaszommal segíteni tudtam.

Üdvözlettel:
Torma Tímea

#501 - Richterné Julianna2018.06.21. 17:07

Több mint tíz éve kaptam kenyérsütőgépet, azóta használom rendszeresen. Most már kicsit "betegeskedik". Szeretnék egy újat venni. A kérdésem az lenne: lehet olyat kapni, amelyik lapát nélkül süti a kenyeret? Tudom, hogy a dagasztáshoz, kidolgozáshoz kell a lapát. De gondoltam én, utána valahogy eltűnik a tésztából. Vagy lehetetlen dolgot várok el? Köszönöm válaszát.

#500 - Ivanics Gyuláné2018.05.08. 16:55

Gorenje BM 1200 BK gépem van. Nem találom mennyi ideig dagaszt és süti a kenyeret. Csak azért kérdezem mert a kenyérhez azt írja az utolsó dagasztás előtt kéne hozzáadni a magokat de nem tudom mikor lehet kinyitni és hozzá adni.
Ha tudna segíteni akkor jó volna.
köszönöm Klári

#499 - Marcsi2018.04.17. 10:49

segítsetek! szénhidrát csökkentet kenyeret szeretnék sütni,mivel a 2 tipusú cukrosok táborát fogom növelni. Igaz még az étkezéssel sem vagyok tisztában.
köszönöm

#498 - merisot2018.03.28. 21:44

Tehát!
Ajánlom a rakott és töltött káposzták és krumplik bármely formáját a kenyérsütőben való sütését és variálását , koncentrált eredményt hoz létre.

Izgalmas a csirke szárny középső részéből (két csontos) 1 kg , 1 kg savanyú káposzta kisemosd , pár szelet füstölt bármilyen alkatrész, semmi fűszer begyömöszölve a tartályba 2 óra sütés a gépbe ,tökéletes!!!

Most kolbászt sütök benne sajtreszelő távtartónak alá vörösbor párlatnak , rá 1 kg sütnivaló kolbi 2.5 óra sütögetés óránként átforgatva.

Ennyi

#497 - Kecsa2018.03.11. 17:59

Kedves Timi!
Az email-ban küldőtt kérésemet visszavonom.Mostanság sikerült kikuncsorognom egy gyűjtőtől a
NETHAUS 4510 kenyérsütő gép használati útmutatóját.Fel tudom ajánlani az archivumod számára.
Próbáltam emailban elküldeni de visszajött a levél.

tisztelettel:Kecsa