Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#526 - Virágné Elekes Szilvia2020.03.25. 11:51

Szép jó napot szeretném öntő kérni a kenyér receptjét ????
Előre is hálás köszönet érte

#525 - Talián Kálmán2020.03.19. 11:37

Üdv!Szeretnék kérni ha lehetőség van rá Hausmaister MW 1001 géphez kezelési útmutatót!Köszönöm

#524 - Vakli Józsefné2020.02.27. 17:05

Kedves Tímea, segíts légyszi ,Megvásároltam 2.-ik kenyérsütőgépemet ,a jelenlegi eta márkájú 2x sütöttem benne fehér kenyeret. Nem sül benne szépen 3-om fokozaton lehet állítani a kenyér barnaságát ,félbarnát barnát kipróbáltam és fehér maradt, miért nem pirosodik , a régi gépem nagyon szépen sütött, és még ráadásul 3 db. semmit mondó recept van hozzá, köszönöm válaszod Eti.

#523 - Szabon Gábor2019.11.15. 21:30

Nagyon használható tanácsokat olvastam a sütőgép választáshoz! Köszönöm szépen! :)

#522 - Richtarek Káróly2019.04.25. 15:31

kenyret sűtőtem kenyérsűtőgépben SÍkerűlt

#521 - Richtarek Káróly2019.04.04. 13:44

nekem ís van kenyérsűtőgépem kérek tanácsót kezeléshez Richtarek Káróly

#520 - Kameniczky Tibor2019.01.27. 11:55

Kedves Tímea! Koszonjuk a hasznos feltolteseket, mivel elveszett anno a gepunk hasznalati utasitasa, most nagyon jol jott, hogy itt megtalaltuk a weboldalon.
Udvozlettel
Tibor

#519 - Tünde2019.01.18. 11:10

Kedves Timi!

Gyönyörű kenyereket készítek a receptjeid alapján, amit köszönök! De a kivétel utáni tárolással van a gondom. Ha kint hagyom a forró kenyeret konyharuhába egy éjszakára kiszárad, ha betekerem konyharuhába és bezacskózom bevizesedik. Mi a megfelelő módja hogy ne járjak így?

Köszönettel: Tünde

#518 - Kata2019.01.02. 23:58

Kedves Timi!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ha a gépemnél az 1125 gr-os kenyér a legkisebb méret (1600 gr a maximum), akkor a sima dagasztás programon se tehetek bele kevesebbet? Vagy mennyire szigorú ez a minimum liszt mennyiség? Vagy esetleg csinálhatom kevesebb lisztből, csak nem lesz tökéletes az eredmény?

Remélem sikerült érthetően leírnom a problémámat és tudsz rá válaszolni.

Köszönettel:

Kata

#517 - Torma Timi2018.12.19. 19:43

#515

Kedves Gabriella!

Szíves megkeresésedre kérdezem, hogy milyen programmal segítsek?

Üdvözlettel:
Torma Timi