Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#425 - Torma Timi2016.04.18. 18:48

Kedves Kati!

Kérdésére válaszolva, ennek nagyon egyszerű oka van: a kenyérsütőgép alján van elhelyezve a fűtőszál, s felfelé szállva kevésbé hatékonyan éri a forró levegő.

Ezen azonban segíteni lehet, többféleképpen: sötétebbre állítja a szín választógombot. Lehetőség van a kizárólag sütés program segítségével tovább sütni 20-30 perccel a kenyeret. De az is megoldás lehet, hogy pici - ha eddig még nem tett bele - cukrot, mézet tesz a hozzávalókhoz, ez is segíti a kéreg színesedését.

Bízom benne, hogy tudtam segíteni, s újra örömmel használja a kenyérsütőgépét. :-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#424 - Kovács kati2016.04.18. 16:07

Szeretném meg kérdezni, hogy a gépbe miért nem sül meg a teteje a kenyérnek. Emiatt a gáz sütőbe sütöm. válaszát előre is köszönöm.

#423 - Torma Timi2016.03.19. 17:58

Kedves Robi!

Arányosítva számold át bátran a hozzávalókat, egyedül az élesztőmennyiséget hagyd változatlanul. A hozzávalókat mindegy milyen sorrendben rakod, egyedüli kitétel az élesztő, melyet a legvégén kell rámorzsolni a többire.

Jómagam mindig a folyadékféléket rakom legalulra, utána jön a liszt, só, cukor - ha kell - s egyéb hozzávalók, majd az élesztő.

Sok sikert kívánok a kenyérsütésetekhez! :-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#422 - Jónás Róbert2016.03.19. 13:01

Szia!
A p

áromnak vásároltam egy kenyérsütőgépet. Szeretném, ha a zablisztes formakenyér receptet 900g-os kenyérhez méretezve leírnád, a mi gépünk ennél nagyobbat nem tud sütni. Továbbá érdekelne az is, hogy a hozzávalókat milyen sorrendben kell a gépbe tenni? Vagy ez nem számít?
Előre is köszönöm a segítséget.
Roi

#421 - Torma Timi2016.02.10. 11:36

Kedves Pityu!

Köszönöm a visszajelzésed az oldal hasznosságával kapcsolatosan. :-)

Örülök, hogy új gépet választva tovább folytatod a házi kenyérsütést, s biztos vagyok benne, hogy hamarosan profi leszel. :-)

Várom észrevételeid, tapasztalataid, bátran írj, ezáltal tudok én is segíteni.

További sok sikert kívánok a kenyérsütéshez, az új géped örömteli használatához! :-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#420 - Pékinas2016.02.10. 10:24

Szia Timi!

Nna, ezek azok az oldalak amiket kerestem!:)
Most rendeltem a neten egy méregdrága, akciós kenyérsütőt mert az eddigi 5 éves kipurcant és már csak sütni lehet vele de az se az igazi... (márka típusokat nem írok nehogy megszóljon érte valaki)
Az eddigi tapasztalataimon felbuzdulva határoztam el egy új gép vásárlását. Voltak kisebb/nagyobb sikereim kb. 20/80%-os arányban, úgyhogy van még mit tanulnom..:)
Az észrevételeimről, esetleges sikereimről majd igyekszem ide írni.

Üdvözlettel:
Pityu

#419 - Torma Timi2016.01.28. 14:04

Kedves Éva!

Örülök, hogy kezdetekben sikerült remek kenyereket sütnöd. :-)

Kérlek, írd meg privátban, hogy milyen típusú géped van, illetve milyen változtatásokat tettél, amitől tömörnek és sületlennek érzed kenyereid. Előfordulhat, hogy ezzel a változtatással az optimális liszt-folyadék arány felborult, s emiatt érzed úgy, hogy nem sikerült a kenyér. Lehet változtatni az arányokon bátran, azonban vannak apróságok, amire érdemes odafigyelni.

Üdvözlettel:
Torma Timi

#418 - Szojkane Tomor Eva2016.01.28. 06:42

Kedves Timi!csodálattal olvasom receptjeidet,karácsonyra kaptam kenyersuto gépet es az elso probálkozások sikere utan bármilyen változtatás ellenére a kenyérke tömör és sületlen marad.Mit csinálok rosszul?válaszodat elöre is tisztelettel köszönöm!

#417 - Torma Timi2016.01.01. 18:53

Kedves Ildi!

Nagyon örülök a sütési sikerélményednek, és hogy csatlakoztál a csoporthoz :-) Kérlek, ne csak nézd a többiek remekművét, hanem bátran próbáld Te is ki.

A nyekergéssel kapcsolatban meg keress meg a csoportban, hogy megbeszéljük okát.

További élvezetes kenyérsütést kívánok! :-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#416 - Mentoslany2016.01.01. 16:09

Kedves Timi!

A gephez nagyon szuper kis sutolapok es allvany van :)
A tipusa bread of the world ow611831
Tegnap nagyon helyes kis virslivel toltott kefliket csinaltam, kihulni se volt ideje :)
Viszont elkezdett nyekeregni teszta keveres kozben.
Csatlakoztam a fb csoporthoz, csodalattal neztem a remek muveket :)

Ildi