Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#12 - Torma Timi2011.09.30. 07:56

Kedves Lajos!

Köszönöm a visszajelzést, örülök, hogy ízlett! Lányod remek házipék! :-) Gondolom, most ez lesz a kedvenc, de bátorítalak Benneteket más receptek kipróbálására is, biztos találtok még sok finomságot, új ízeket.

További élvezetes kenyérsütögetést!

Üdvözlettel:
Torma Timi

#11 - Nagy Lajos2011.09.30. 01:59

A lányom nagyon eltalálta, köszönöm!!visszaidézte gyerekkorom ízeit!:)

#10 - Torma Timi2011.09.01. 08:22

Kedves Lajos!

Köszönöm a visszajelzést, hogy sikerült örömet szerezni :-), s persze kíváncsian várjuk véleményed a kenyérről is.

Kérlek osszd meg továbbra is tapasztalataid itt!

Élvezetes kenyérsütést kívánok!

Üdvözlettel:
Timi

#9 - Nagy Lajos2011.08.31. 18:36

Kedves Tímea! Köszönöm a receptet, feltétlenül kipróbálom! Köszönet Fikusz nevű "tagtársunknak" is a segítségért! üdvözlettel: Lajos

#8 - Torma Timi2011.08.30. 11:32

Kedves Fikusz!

Zabliszttel még nem próbáltam, de pehellyel igen, s azt ajánlani is fogom később.
Nem tudom milyen recept alapján sütötted, de elképzelhetőnek tartom, hogy a folyadék típuson kellene változtatnod. Ha vízzel csináltad, próbáld ki bátran tejjel, joghurttal, kefírrel, ezek az ízhatást tudják javítani. Ha ezt túl erősnek tartod első lépésben, keverd fele-fele arányban vízzel.
Várom kísérletedről a beszámolód! ;-)

Üdvözlettel:
Timi

#7 - Fikusz2011.08.29. 12:44

Kedves Tímea!
Vannak-e tapasztalataid, milyen kenyeret lehet sütni zabliszttel?
Kipróbáltam és nem voltam elhalva tőle. Kicsit kesernyés, és semmi extra íz.
Üdv.
fikusz

#6 - Torma Timi2011.08.22. 08:45

Kedves Fikusz!

Köszönöm hozzászólásod, teljes mértékben egyetértek az általad leírtakkal. A víz adagolásával azonban csínján kell bánni, mert akkor túlságosan "ragacsossá" válhat a kenyér, annak ellenére, hogy ízértéke kiváló lesz. Rozskenyeret többfélét lehet sütni, a Lajos kérése után én is elővettem a korábbi receptjeimet, s 2010-ben háromféle rozskenyeret is sütöttem. Most újra megsütöm az egyiket, úgyhogy hamarosan rozskenyér recepttel is gazdagodik a kínálat. :-)) Addig is élvezetes kenyérsütögetést mindekinek!

Üdvözlettel:
Timi

#5 - fikusz2011.08.21. 07:00

Kedves Lajos!
Rozskenyeret én ugyanazzal a recepttel sütöm, mint a közönséges kenyeret.
A fehér liszt (BL 55) egy része helyett rozslisztet használok.
A rozslisztnek nincs sikér tartalma, ezért ha tisztán rozslisztet használsz vagy túl sok a rozsliszt, akkor nem kél meg. Nálam bevált az 1:2 arány (azaz egy rész rozsliszt és két rész BL 55-ös finomliszt). Lehet próbálkozni, de a liszt max. fele lehet a rozsliszt. Rozsliszt használata esetén egy kevés vízzel többre van szükség.
Üdv. fikusz

#4 - Torma Timi2011.08.19. 08:23

Kedves Lajos!

Köszönöm a rozskenyér receptre irányuló igényt :-) Ígérem, ez sem marad el, érdemes viszatérni a honlapra, illetve megküldöm az értesítést is a recept nyilvánossá tételéről.

Üdvözlettel:
Timi

#3 - Nagy Lajos2011.08.18. 17:01

Kedves Tímea! Fiatalabb koromban nagyon szerettem a rozskenyeret, örülnék, ha lenne itt is "bejáratott" recept rá! Üdv: Lajos