Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#464 - Eszter2017.01.14. 20:53

Sziasztok!

Új vagyok a honlapon, de nagyon tetszik, hogy rátaláltam, köszi! :)
Nekem egy olyan problémám van, hogy valamiért eltört a gépem egyik lapátja. Egyrészt van-e tippetek, hogy mit ronthattam el; másrészt hogy lehet-e valahol kapni csak lapátot?

Köszi a segítséget,
Üdv!
Eszter

#463 - Torma Timi2017.01.07. 20:09

Kedves Marcsi!

Első kérdésként felteszem, hogy milyen recepttel dolgozol, van-e egyáltalán cukor benne? Ha igen, akkor vélhetően, ennek mennyiségét kellene csökkenteni.

Másik gondolatom, hogy a fűtőszállal lehet gond. Érdemes lenne megnézettetni akár szervízben is.

Bízom benne, hogy tudtam ötletet adni a továbblépéshez. ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#462 - Torma Timi2017.01.07. 20:02

Kedves Erzsi!

Leírásod alapján úgy gondolom, hogy vélhetően a lapát súrlódhat az üstben, itt kellene megnézni, hogy nem cserére szorulhat-e az üst?

Bízom benne, hogy tudtam segíteni. :-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#461 - Szabómarcsi2017.01.04. 14:57

Segítsetek!nekem 2 fűtőszálas kenyér sütőm van, mindig megég a kenyér alja és oldala egy része,mit csináljak vele? Még nem próbáltam ki a bagett sütést ,ha valakinek van jó ötlete azt is szívesen fogadom,mivel ez arra is jó. köszönöm a segítségeteket! Marcsi

#460 - Garai péterné Erzsi2017.01.04. 13:53

Kedves Timi! Sencor típusú kenyérsütő gépünk van. Az elsőt 2015 októberében kaptam a(sokadik) házassági évfordulónkra. egy évig bírta, kicserélték. a mostani gépünk mostanában csikorog vagy inkább úgy hallatszik ,mintha olajozni kellene . A karbantartásról nem találtam erre vonatkozó útmutatást. kérlek, adj tanácsot, Köszönettel: Garainé Erzsi

#459 - Torma Timi2016.12.18. 18:30

Kedves Szabolcs!

A morzsálódás elkerülésének legjobb módja, ha a vizet kicseréled joghurtra, íróra, vagy kefírre. Megteheted azt is, hogy csak a víz egy részét cseréled ki első körben, s megnézed, hogy úgy az ígényeidnek, elképzelésednek mennyire felel meg. Figyelj a folyadék-liszt arány esetleges változásaira.

Bízom benne, hogy tudtam ötlettel segíteni.

További sok sikert kívánok a kenyérsütéshez! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#458 - Torma Timi2016.12.18. 18:24

Kedves Mónika!

Szíves megkeresésedre válaszolva, mivel a rizsliszt gluténmentes lisztnek tekinthető, így a gluténmentes kenyér recepteket javasolom figyelembe venni ennek használatánál.

Sok sikert kívánok a receptvariáláshoz! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#457 - Nagy Szabolcs2016.12.10. 20:25

Szia Timi,
Mit kellene tennem, hogy a kenyér 2 nap múlva ne legyem "morzsa állagú"?
Liszt(650 g), olaj(50 ml), víz(350 ml), élesztő(1/6), búzasikér(1 evőkanál), só-cukor hozzávalókkal készül. Egyébként aznap nagyon finom, stabil szerkezetű.
Válaszodat előre is köszönöm.

#456 - Mónika2016.12.09. 17:10

Kedves Timi!

Rizslisztből szeretnék kenyeret sütni, melyik recepted tudnám alapul venni?
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Mónika

#455 - Torma Timi2016.10.31. 17:03

Kedves Gaben!

Köszönöm kedves soraid; örülök, hogy Te is csatlakoztál az otthoni kenyérsütők táborához! :-)

További élvezetes kenyérsütést kívánok Neked! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi