Kapcsolat

E-mail: tormatimi@kenyersutode.hu

Nyitvatartás:
non-stop :-)

 

A weblapon szereplő képek saját készítésűek, továbbközlése kizárólag a weblapnév (www.kenyersutode.hu) feltüntetésével lehetséges.

Megosztás

Vendégkönyv

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#461 - Szabómarcsi2017.01.04. 14:57

Segítsetek!nekem 2 fűtőszálas kenyér sütőm van, mindig megég a kenyér alja és oldala egy része,mit csináljak vele? Még nem próbáltam ki a bagett sütést ,ha valakinek van jó ötlete azt is szívesen fogadom,mivel ez arra is jó. köszönöm a segítségeteket! Marcsi

#460 - Garai péterné Erzsi2017.01.04. 13:53

Kedves Timi! Sencor típusú kenyérsütő gépünk van. Az elsőt 2015 októberében kaptam a(sokadik) házassági évfordulónkra. egy évig bírta, kicserélték. a mostani gépünk mostanában csikorog vagy inkább úgy hallatszik ,mintha olajozni kellene . A karbantartásról nem találtam erre vonatkozó útmutatást. kérlek, adj tanácsot, Köszönettel: Garainé Erzsi

#459 - Torma Timi2016.12.18. 18:30

Kedves Szabolcs!

A morzsálódás elkerülésének legjobb módja, ha a vizet kicseréled joghurtra, íróra, vagy kefírre. Megteheted azt is, hogy csak a víz egy részét cseréled ki első körben, s megnézed, hogy úgy az ígényeidnek, elképzelésednek mennyire felel meg. Figyelj a folyadék-liszt arány esetleges változásaira.

Bízom benne, hogy tudtam ötlettel segíteni.

További sok sikert kívánok a kenyérsütéshez! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#458 - Torma Timi2016.12.18. 18:24

Kedves Mónika!

Szíves megkeresésedre válaszolva, mivel a rizsliszt gluténmentes lisztnek tekinthető, így a gluténmentes kenyér recepteket javasolom figyelembe venni ennek használatánál.

Sok sikert kívánok a receptvariáláshoz! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#457 - Nagy Szabolcs2016.12.10. 20:25

Szia Timi,
Mit kellene tennem, hogy a kenyér 2 nap múlva ne legyem "morzsa állagú"?
Liszt(650 g), olaj(50 ml), víz(350 ml), élesztő(1/6), búzasikér(1 evőkanál), só-cukor hozzávalókkal készül. Egyébként aznap nagyon finom, stabil szerkezetű.
Válaszodat előre is köszönöm.

#456 - Mónika2016.12.09. 17:10

Kedves Timi!

Rizslisztből szeretnék kenyeret sütni, melyik recepted tudnám alapul venni?
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdvözlettel: Mónika

#455 - Torma Timi2016.10.31. 17:03

Kedves Gaben!

Köszönöm kedves soraid; örülök, hogy Te is csatlakoztál az otthoni kenyérsütők táborához! :-)

További élvezetes kenyérsütést kívánok Neked! ;-)

Üdvözlettel:
Torma Timi

#454 - Gaben2016.10.30. 21:03

Kedves Timi!
Most leltem rá az oldaladra, bele olvastam a receptekbe és a linkekbe. Arra a következtetésre jutottam, hogy csak gratulálni tudok és jó egészséget kívánni a folytatásához. Én is nagyon szeretem a sülő kenyér illatát, különösen amikor belengi az otthonunkat, még otthonosabbá téve azt. Köszönöm az értékes információkat. Újabb 1 fővel nőtt az otthoni kenyérsütő tanítványaid száma.

#453 - Torma Timi2016.10.28. 09:34

Kedves Ági!

Szíves megkeresésedre válaszolva, ennek több oka lehet. A pontosabb válaszomhoz ismernem kellene a recept hozzávalóinak mennyiségét, illetve a programot, amin sütötted a kenyeret.

Üdvözlettel:
Torma Timi

#452 - Juhász Ágnes2016.10.26. 17:49

Kedves Timi!

Én most vettem a kenyérsütőgépet/hausmeiter/ most próbálgatom de a kenyér héja kemény és nem ropogós. Ez mitől van, köszönettel Ági